Napadač Liverpoola: Ronaldova izjava mi je godinama u glavi

Foto: Profimedia

NAPADAČ Liverpoola Diogo Jota (26) bio je dvostruki strijelac u 6:1 pobjedi protiv Leedsa u 31. kolu Premier lige. Portugalcu su to bili prvi golovi nakon travnja 2022. godine. U razgovoru za Sky Sports rekao je kako mu je izjava sunarodnjaka Cristiana Ronalda bila ohrabrenje u dugoj krizi koju su obilježile ozljede i problemi s formom.

Ronaldo, jedan od najboljih napadača ikad, rekao je Joti kako je zabijanje golova poput kečapa jer "kada padne prva kap, sve se otvori". Jota je priznao kako je zbog toga pozitivno razmišljao. "Ronaldova rečenica mi je godinama u glavi. Nogomet je nepredvidiv i zbog toga ga volimo. Stvari se jako brzo mogu promijeniti", rekao je Jota za Sky Sports.

Jota je 2020. godine došao u Liverpool iz Wolverhamptona za, prema Transfermarktu, gotovo 45 milijuna eura. Ove sezone postigao je dva pogotka u 20 utakmica, dok je ukupno u engleskom klubu bio strijelac 36 puta u 105 nastupa. Igrajući za Wolverhampton zabio je 44 gola u 131 utakmici. Ugovor s Liverpoolom vrijedi mu do ljeta 2027. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.