Najskuplji golman u povijesti: Modrić je gazda u Realu

Foto: Profimedia

KEPA ARRIZABALAGA (28) vratio se u španjolski nogomet pet godina nakon što ga je Chelsea učinio najskupljim golmanom u povijesti. Kepa je i dalje igrač kluba koji je za njega Athleticu platio 80 milijuna eura, a iz Chelseaja je u Real došao na posudbu i to neplanirano. Zato što se teško ozlijedio Thibaut Courtois i vjerojatno će propustiti cijelu sezonu.

Osim što se vratio u španjolski nogomet, Kepa se vratio u reprezentaciju te zemlje. Ali na okupljanju su ga novinari najviše ispitivali o Luki Modriću. "Modrić je osvojio sve, dugo je u Realu i jako je iskusan. Tu su još Kroos, Carvajal i Nacho", odgovorio je na pitanje tko je gazda u Realu. 

Iduće je bila molba da kaže nešto o Modriću, posebno jer je ostao u Realu za samo dio plaće koju su mu nudili Saudijci i znajući da će ubuduće u Realu manje igrati. "Što uopće mogu reći o Luki, kako ga dostojno opisati? Nema više epiteta koji bi ga dočarali na pravi način. Još je rano za njegovu mirovinu i neka igra koliko god može. On je ključni igrač momčadi i svi ga obožavaju", odgovorio je Kepa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.