EUROPSKE LIGE

Najpoznatiji lovac na talente: Osjećao sam se poput trupla

Foto: EPA

SPORTSKI direktor Seville Ramon Rodriguez Verdejo, poznatiji kao Monchi, komentirao je situaciju u klubu, koji je u petak u 34. kolu španjolskog prvenstva odigrao 1:1 s Cadizom. "Nitko nije bio zadovoljan. Trenirali smo na fantastičnoj razini. Blizu smo cilja. Moramo stisnuti zube i kvalificirati se za Ligu prvaka", rekao je Monchi.

Sevilla se nalazi na trećem mjestu, iza prvaka Real Madrida te druge Barcelone. "U petak ekipa nije bila dobra, što je bilo teško probaviti jer ja volim pobjeđivati. Danas sam dobro. Ova je sezona možda i najkompliciranija otkako sam sportski direktor.

Uzeo bih bilo koju poziciju koja vodi u Ligu prvaka", naglasio je Monchi. "Nije lako. Predsjednik je dao podatke koji govore o tome koliko je klub porastao. Doživljavamo razočaravajuće trenutke. Da, u petak sam bio truplo. Ali u subotu sam ustao na noge.

Ono što možemo postići ove sezone povijesna je stvar, to nismo uspjeli tri uzastopne godine. Pogledajte Atletico Madrid, imaju dvostruko veći proračun od našeg, a blizu im je Betis", zaključio je jedan od najboljih lovaca na nogometne talente.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.