Najbolji igrači FIFA-e u Barceloni se natječu na milijun kuna vrijednom turniru

Screenshot: YouTube
 
BARCELONA će od 26. do 28. siječnja kao jedan od najpoznatijih nogometnih gradova ugostiti najbolje svjetske igrače FIFA-e 18. Njih čak 128 natjecat će se na prvom FUT Champions Cupu, 200 tisuća dolara vrijednom turniru koji označava početak kvalifikacija za FIFA eWORLD CUP.
 
FUT Champions Cup prvi je kvalifikacijski kup za Global Series doigravanje, koje vodi na najveći turnir u FIFA-i na svijetu, eWORLD Cup. Za profesionalne igrače početak je to dugog puta ostvarenja sna da osvoje titulu najboljeg igrača na svijetu. Uz priliku za prolazak u doigravanje tu je i ukupni nagradni fond od 200 tisuća dolara, koji će biti raspoređen od 1. do 64. mjesta. Pobjedniku turnira pripast će 22 tisuće dolara, odnosno nešto više od 130 tisuća kuna. Nije uopće loše za prvi kvalifikacijski turnir.
 
Screenshot: EA Sports
 
Natjecanje se sastoji od turnira na dvije različite konzole, PlayStation 4 i Xbox One. Na svakoj platformi natjecat će se 64 igrača, dok kroz grupnu fazu i doigravanje ne ostane po jedan igrač na svakoj konzoli. Pobjednici će odmjeriti snage u jednom meču na svakoj konzoli, a pobjeđuje onaj s boljim ukupnim rezultatom.
 
Sve mečeve moći ćete pratiti preko službenih stranica EA Sportsa, društvenih mreža i službenog Twitch.tv kanala. Ukoliko spojite svoj Origin račun s Twitchom, postoji šansa da za vrijeme turnira dobijete i određene nagrade.
 
Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz FIFA-u 18, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: FIFA18
 
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.