Najbogatiji nogometaš svijeta slomio nogu na utakmici

Foto: Profimedia

NAJBOGATIJI nogometaš svijeta Faiq Bolkiah (25) je nećak sultana Bruneja Hassanala Bolkiaha, čije se bogatstvo procjenjuje na više od 20 milijardi dolara. Trenutno Faiq igra za Ratchaburi u tajlandskoj Premier ligi, a na utakmici protiv Police Teroa stradao je nakon jednog duela. Slomljena mu je noga te je hitno prebačen u bolnicu. Predsjednik Ratchaburija Tanawat Nitikanchan je rekao:

"Danas je najtužniji dan. Moj brat, princ Faiq Jefri Bolkiah, ozlijeđen je dok je igrao za nas. Znam da si trenutno u šoku i u velikoj boli, ali znaj da ćemo biti uz tebe na svakom koraku dok se ne vratiš. Iako si s nama tek osam mjeseci, siguran sam da te vole svi u klubu i navijači. Čekat ćemo dan kada ćeš se vratiti jači nego ikad."

Bolkiah je prošao Chelseajevu školu nogometa, a bio je u Southamptonu i Leicesteru. Nigdje nije bio blizu prvog sastava, a 2020. je otišao u portugalski Maritimo. Ondje također nije prošao, pa je otišao na Tajland. Ove sezone u 14 nastupa ima dva pogotka, a igra na poziciji lijevog ili desnog krila. Prema Transfermarktu vrijedi 175 tisuća eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.