Nacional osvojio malonogometni kup Hrvatske

Foto: Igor Kralj/Pixsell

NACIONAL je novi pobjednik malonogometnog kupa Hrvatske. U finalu su svladali branitelja naslova, splitski Tommy sa 6:4. Od samog početka Splićani su se defenzivno postavili vrlo dobro i favoritu iz Zagreba prijetili iz protuudara. Nakon čak 4 vodstva, ipak su posustali pred sam kraj utakmice i izmakao im je još jedan trofej.

U 5. minuti Grcić je doveo Tommy u vodstvo nakon jedne duge lopte, a rezultatske promjene nije bilo do 15. minute kada je Jelovčić poravnao rezultat. Tri minute kasnije Koturović dovodi Tommy u novo vodstvo, a početkom drugog dijela Rajčević zabija za 2:2. U 29. minuti ponovo Koturović, igrač proglašen neadekvatnim za Nacional, pogađa protiv svojeg bivšeg kluba i Split ima novo vodstvo. Dvije minute kasnije Jelovčić, proglašen najboljim hrvatskim igračem protekle godine, pokazuje svoju klasu i vraća stvari na početak. U 34. minuti brazilsko pojačanje Split Tommyja Jesus Rodriguez izvana provlači loptu kroz noge Pavliću. Zadovoljstvo nije dugo trajalo jer već u sljedećoj minuti Rajčević zabija za četvrto izjednačenje na utakmici. Čujec je početkom zadnje minute dao prvu prednost Nacionalu, a s istekom sirene lopta se od Jelovčićevih leđa odbila u gol Splićana što je postavilo konačan rezultat utakmice, 6:4. 
 
Na putu do finala u turniru zadnjih osam Nacional je svladao Vrgorac i makarsko Novo vrijeme, dok je Split u završnicu stigao preko Petrinjčice i pločanskog Porto Tolera. 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.