Na putu za Bukurešt: Navijači Hajduka išarali Višegrad ustaškim natpisima

PUTUJUĆI u Bukurešt nekolicina navijača Hajduka zaustavila se u Višegradu u Republici Srpskoj, gdje je na prometnim znakovima ispisala slovo U pored natpisa Torcida Split.

Policija iz Višegrada uskoro ih je pronašla, a nakon što je navijač Hajduka priznao odgovornost i platio prekršajni nalog, iz sigurnosnih razloga prepraćen je do graničnog prijelaza Vardište prema Srbiji.

Odatle nastavljaju svoje putovanje prema rumunjskoj prijestolnici, gdje će večeras bodriti Hajduk u pokušaju da nakon 16 godina uđe u skupinu europskog natjecanja (iz prve utakmice play offa Europa lige protiv Unireje Splićani brane prednost 4:1).

Navijači ukrali pršut za dug put prema Bukureštu

Jedna skupina navijača Hajduka na putu prema Rumunjskoj izazvala je incident u trgovačkom centru Kaufland u Karlovcu. Vesela grupica je iz Kauflanda uzela pršut vrijedan 1200 kuna i krenula prema parkiralištu, ne plativši račun. Iako ih je zaštitar pokušao zaustaviti, navijači su bez problema nastavili put. Ukrcali su pršut u automobil Mercedes Vito i krenuli prema Bukureštu, piše Jutarnji.

Na graničnom prijelazu Bajakovo su uhićeni, a na utakmicu više neće stići.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.