Mourinho ne vjeruje suparniku Hrvatske na Euru: Nisu talentirani

Foto: Profimedia

JOSE MOURINHO ne vjeruje da talijanska reprezentacija može obraniti naslov europskih prvaka na turniru koji u petak započinje u Njemačkoj. Italija je na prošlom Euru u polufinalu svladala Španjolsku, a u finalu Englesku, no proslavljeni trener misli da se takvo što ne može ponoviti.

Italija je dio skupine B nogometnog Eura u kojoj će igrati protiv Albanije, Španjolske i Hrvatske. Koliko će daleko doći tek treba vidjeti, no ako se pita Mourinha, Italija se ne može nadati ponavljanju rezultata od prije četiri godine.

Otkrio je svoje favorite

"Ne, ne vjerujem u to. Italija nema talentiranu momčad i mislim da ne može ponoviti rezultat s prošlog Eura. Za mene su favoriti one momčadi koje su favoriti i za ostale. To su Portugal, Engleska, Francuska, a onda i Njemačka i Španjolska", rekao je Mourinho, bivši trener Reala, Intera, Chelseaja, Rome... i odnedavno trener Fenerbahčea.

Italija u subotu igra protiv Albanije, a pet dana nakon toga sa Španjolskom. U posljednjem kolu grupne faze suparnik će joj biti Hrvatska. Ta je utakmica na rasporedu 24. lipnja.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.