HRVATSKI NOGOMETAŠI

Modrićeva golčina je osveta bivšem treneru: Branio mu je da puca tako

Foto: EPA

LUKA MODRIĆ je sjajnu utakmicu protiv Valencije u polufinalu španjolskog Superkupa okrunio krasnim golom za Realovu pobjedu 3:1.

Način na koji je Modrić zabio jedan od najljepših golova karijere osveta je njegovom bivšem treneru koji ga je tlačio braneći mu da tako puca.

U 66. minuti utakmice Isco je počeo kontru pa dao loptu Joviću, kojeg dobro prati Modrić. Jović mu je dodao loptu pa se kapetan Hrvatske našao u situaciji jedan na jedan u kaznenom prostoru. Nije prošao čuvara, ali je u maniri najboljih golgetera vanjskom atraktivno pogodio daljnji kut za rekordni peti gol sezone u Realu i 100. zgoditak u karijeri. 

Modrić ga je zabio svojim glavnim pucačkim oružjem, vanjskim dijelom noge, kojim je već postizao lijepe golove. Apsurd je što mu je Rafa Benitez, koji ga je u Realu vodio od ljeta 2015. do početka sljedeće godine, za to vrijeme stalno branio da vanjskom vodi, kontrolira loptu i tako puca. Svi španjolski mediji su povodom Modrićeve golčine vanjskom podsjetili na ovo. 

Srećom po Modrića i njegovu vanjsku, Benitez je u Realu trajao jako kratko. Slavni trener sada je mogao vidjeti koliko je bio u krivu i to nakon što je Modrić vanjskom zabio golčinu Valenciji, klubu u kojem se Benitez proslavio.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.