Modrić se hvatao za glavu dok je Camavinga vrištao. Real objavio kakva mu je ozljeda

Foto: Profimedia

EDUARDO CAMAVINGA (21), veznjak Reala, ozlijedio je koljeno na treningu pred večerašnju (21 sat) utakmicu UEFA-inog superkupa protiv Atalante i neće nastupiti u Varšavi.

Španjolski mediji potvrdili su da će Camavinga tu utakmicu propustiti nakon što je tijekom treninga u duelu s Aurelienom Tchouamenijem izgubio ravnotežu, proklizao i osjetio bol u lijevom koljenu. Uz vrisak je pao na travnjak i neko vrijeme ostao ležati.

Bez pomoći je napustio teren

Liječnička služba kluba ukazivala je Camavingi pomoć na terenu prije no što je bez ičije pomoći napustio trening. Sumnja se na ozljedu ligamenata, a kakva je točno njena težina i koliki je očekivani oporavak francuskog veznjaka, znat će se nakon dodatnih pretraga.

Koliko je sve bolno bilo, moglo se čuti prema vrisku Camavinge, ali i vidjeti prema reakcijama njegovih suigrača. Luka Modrić samo se uhvatio za glavu kada je vidio u kakvom je stanju njegov 21-godišnji suigrač.

Ovako izgleda Camavingino koljeno nakon ozljede

Nakon treninga Camavinga je stadion u Varšavi napustio s čvrsto imobiliziranim koljenom, svjedoči snimka španjolskih novinara koji su ga čekali.

Propustit će 10 utakmica Reala i jednu utakmicu Francuske

Real je objavio da je Camavinga pretrpio ozljedu unutarnjeg kolateralnog ligamenta lijevog koljena. Španjolski mediji pišu kako to znači da mora pauzirati više od mjesec i pol.

Tako će propustiti utakmice protiv Atalante, Mallorce, Valladolida, Las Palmasa, Betisa, Real Sociedada, Espanyola, Alavesa, Atletica te prvo kolo Lige prvaka, kao i rujansku utakmicu Lige nacija s reprezentacijom Francuske. 

Camavinga je u Realu od 2021. godine, kada je za 30 milijuna eura došao iz Rennesa. Za Real je odigrao 145 utakmica uz učinak od dva gola i osam asistencija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.