Modrić promašio penal, Real ušao u finale Svjetskog klupskog prvenstva

Foto: Profimedia

REAL MADRID plasirao se u finale Svjetskog klupskog prvenstva nakon što je u marokanskom Tangeru s 3:1 slavio protiv prvaka Afrike, egipatskog Al-Ahlyja. U finalu će igrati sa saudijskim Al-Hilalom. Real je poveo golom Viniciusa u 42. minuti, a drugi gol za Španjolce zabio je Valverde u 46. minuti.

Za gol Urugvajca najzaslužniji je Luka Modrić. Hrvatski kapetan je fantastičnom loptom razbio obranu afričke momčadi te u šansu izbacio Rodryga. Brazilčev udarac brani golman Al-Ahlyja, ali tu je Valverde koji ima lagan zadatak te šalje loptu u mrežu.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ MODRIĆEVO DODAVANJE

Na 2:1 je smanjio Maaloul iz penala u 65. minuti. U 87. minuti Modrić je izveo penal, ali Mohamed El Shenawy je obranio njegov slab udarac. To ipak nije koštalo Real, za koji su do kraja utakmice zabili još Rodrygo i Sergio Arribas.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ MODRIĆEV PROMAŠAJ

U finale se već plasirao saudijski Al-Hilal, koji je u polufinalu pobijedio južnoameričkog prvaka Flamengo iz Brazila 3:2. Saudijci su iznenadili favorizirani Flamengo i prošli kao prvi saudijski klub u povijesti u finale, koje se igra 11. veljače. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.