Modrić je otišao u prazno, a Griezmann u povijest

Screenshot: Twitter

SPEKTAKULARAN meč Real - Atletico 5:3 u polufinalu španjolskog Superkupa. Madridski derbi u saudijskom Rijadu završio je golijadom, i to tek nakon produžetaka. U meču punom sjajnih poteza najviše se ističu fenomenalna akcija i gol Antoinea Griezmanna za povijest.

Griezmann je primio loptu daleko od gola i s agresivnim Modrićem za vratom

U 37. minuti, pri Realovom vodstvu 2:1, Griezmann je primio loptu na 35 metara od gola i s Lukom Modrićem na leđima. U trku je sačuvao loptu od čuvarevih nasrtaja i tako došao u zonu šuta. Modriću je tada u pomoć došao Antonio Rudiger, ali protiv Griezmanna u životnoj formi nema pomoći. Francuz je i Hrvata i Nijemca poslao u prazno piruetom i ljevicom promijenivši smjer svog trka i lopte.

Modrića je prvo poslao u prazno, a onda na travu

Rudiger je ostao na nogama. Modrića, koji je izgubljeni duel pokušao povratiti klizećim, Griezmann je otresao pa je Realov velikan ostao sjediti na podu. Od tamo je gledao potez za povijest.

Hrvatska legenda mogla je samo s trave gledati francusku kako zabija povijesnu golčinu

Nakon što se ovako spektakularno riješio igračina koje su ga pokušale zaustaviti, Griezmann je prebacio loptu na desnicu te s ruba kaznenog prostora neobranjivo pogodio donji desni kut Kepinog gola. To mu je bio 174. gol za Atletico, čime je preskočio Luisa Aragonesa i postao najbolji strijelac u povijesti kluba. 

> KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ GRIEZMANNOVU GOLČINU

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.