Mladostaši u euforiji: U Rijeku idemo po naslov europskog prvaka!

ŽAPCI su najboljom predstavom ove sezone osigurali Final four vaterpolske Eurolige te na tome ne žele stati. Žele naslov prvaka Europe!

Malo pomalo, ekipa zagrebačke Mladosti stigla je do Final foura najcjenjenijeg vaterpolskog natjecanja. Iako im je sezona bila puna turbulencija, uspona i padova, najboljom igrom ove sezone razbili su 11:6 grčkog prvaka Olympiakos te se potpuno zasluženo plasirali na završni turnir.

Dogodilo se točno ono što čemu su se potajno nadali Mladostaši. Grci nisu na gostovanjima uvjerljivi kao na domaćem bazenu te smo svjedočili njihovom potonuću na bazenu uz Savu.

Trener Mladosti Ozren Bonačić bio je presretan zbog prolaska na završni turnir.

"Vjerovao sam da možemo dobiti tri razlike i barem dohvatiti produžetke, a ovako visoku pobjedu svakako nisam očekivao. Presretan sam zbog prolaska na završni turnir".

Mladost je preplivala Grke u drugom poluvremenu te im nije ostavila nikakvu šansu za bolji rezultat od časnog poraza. Kapetan Žabaca Zdeslav Vrdoljak kaže kako neće na ovome stati te da su spremni otići do samoga kraja.

"U Rijeci želimo naslov prvaka Europe. To bi bio savršen oproštaj od karijere", rekao je kapetan Mladosti Zdeslav Vrdoljak.

M.Š.
Foto: Nenad Dugi (Cropix)

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.