Mišković: Hajduk nam leži. Dinamo baš i ne

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

RIJEKA trenutno vodi na ljestvici SuperSport Hrvatske nogometne lige. Nakon što je Hajduk otpao iz utrke, Rijeka i Dinamo bore se za naslov prvaka. Dan odluke bit će 5. svibnja, kad dvije momčadi s vrha ljestvice igraju derbi na Rujevici. Situaciju je u emisiji Sport nedjeljom komentirao Damir Mišković, gazda Rijeke.

"Ostajem u Hrvatskoj do proslave titule"

"Vodim li ja boćarski klub? Sigurno da mi je draže doći pred 50 tisuća ljudi u Rijeci s peharom, nego gledati druge kako slave na televiziji. Nije mi svejedno. Odgrizao bih nogu da mogu biti prvak. Karikiram, naravno. Pokušat ću ostati u Hrvatskoj da proslavimo titulu na Korzu. Ima se za igrati pet utakmica.

Naravno da želim titulu, što bih trebao reći? Da neću? Neki će reći da smo bahati. Hajduk nam bolje leži, Dinamo ne. Pobjeda protiv Dinama bi mi više značila nego protiv Hajduka. Da okrenemo malo taj trend.

Zbilja ne razumijem kako ne igramo dobro na Maksimiru, promijenili smo igrače i trenere. Možda nam zrak tamo ne odgovara. Mislim da ova ekipa može do naslova prvaka, mislim da nema taj strah", rekao je Mišković.

Pročitajte više