DINAMO U LIGI PRVAKA

Milanov trener: Protiv Dinama igramo važnu utakmicu, dobro smo se pripremili

Foto: EPA

MILANOV trener Stefano Pioli upozorio je svoje igrače na snagu Dinama pred utakmicu tih dviju momčadi u Ligi prvaka. Trener aktualnih talijanskih prvaka na konferenciji za medije istaknuo je da je Dinamo zasluženo svladao Chelsea na otvaranju natjecanja te dodao da će njegova momčad morati biti na visokoj razini želi li do pobjede.

Utakmica Milan - Dinamo igra se u 2. kolu skupine E Lige prvaka, a momčad Ante Čačića dočekuje je kao vodeća u grupi nakon što je svladala Chelsea 1:0. Poslije te utakmice menadžer londonske momčadi Thomas Tuchel dobio je otkaz. Milan je na startu natjecanja odigrao 1:1 s RB Salzburgom.

"Pred nama je važna utakmica, ne i susret koji o nečemu odlučuje. Nakon njega možemo biti vodeća momčad skupine. Imamo priliku, ali bit će teško jer Dinamo je zasluženo u prvoj utakmici pobijedio Chelsea", rekao je Pioli pa dodao:

"Budemo li igrali na visokoj razini, imat ćemo šansu pobjeđivati i u Italiji i u Europi. Protiv Sassuola nismo bili na tom nivou i nismo slavili. Sutra ćemo morati biti najbolji što možemo. Biram najbolju momčad za svaku utakmicu, a sutra ćemo igrati maksimalno odlučno. To je važna utakmica, znamo to i dobro smo se pripremili."

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.