Milan i Lazio iz penala nastavili borbu za Europu

Foto: Getty Images / Guliver Image

U SUSRETU 26. kola talijanskog nogometnog prvenstva Milan je na gostovanju pobijedio Sassuolo s1-0, a identičnim rezultatom je Lazio u Rimu porazio Udinese.
 
Milan je do druge uzastopne pobjede i treće u posljednja četiri kola došao golom Carlosa Bacce iz jedanaesterca u 22. minuti. Deset minuta ranije kazneni udarac su imali i domaćini, ali je Domenico Berardi bio neprecizan.
 

 
Za goste je od 65. minute igrao hrvatski veznjak Mario Pašalić.
 
Identičnim rezultatom Lazio je pobijedio Udinese, a pobjednika je također odlučio udarac s bijele točke. Strijelac je bio Ciro Immobile u 72. minuti. Ivan Vargić nije nastupio za Lazio, baš kao niti Andrija Balić za goste, dok je Stipe Perica u gostujućim redovima zaigrao posljednjih 15 minuta.
 

 
Palermo i Sampdoria su odigrali 1-1. Domaćin je poveo u 31. minuti golom Ilje Nestorovskog iz jedanaesterca, a izjednačio je Fabio Quagliarella u 90. minuti. Josip Posavec je branio za Palermo, dok Lorenzo Šimić nije nastupio za goste.
 
Večeras je na rasporedu derbi kola Inter - Roma, a u posljednjem susretu u ponedjeljak se sastaju Fiorentina - Roma.
 
Na ljestvici vodi Juventus sa 66 bodova, Rima je druga s 10 bodova manje i utakmicom manje, a treći je Napoli s 54 boda. Posljednja tri mjesta koja vode u niži rang natjecanja drže Palermo (15), Crotone (13) i Pescara (12).              

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.