Milan dogovara pojačanje na krilu: "Samo je pitanje vremena"

Foto: Getty Images / Guliver Image

MILAN nastavlja graditi mladu momčad kojom bi se u budućnosti konačno mogao vratiti u vrh talijanskog i europskog nogometa. Nakon brazilskog veznjaka Lucasa Paquete i poljskog napadača Krzysztofa Piateka, za koje je u siječnju potrošeno 70 milijuna eura (po 35), Rossoneri su na pragu još jednog pojačanja, ali za sljedeću sezonu.

Allan Saint-Maximin na korak je od San Sira. Mladi 21-godišnji krilni igrač Nice bio je blizu talijanskog velikana i u finišu siječanjskog prijelaznog roka, ali je Nica stopirala transfer jer nije uspjela pronaći zamjenu. Međutim, nije to previše zabrinulo ljude u Milanu koji su nastavili pregovore s francuskim klubom i transfer bi trebao biti gotov za 30 milijuna eura, informacije su s Apenina.

"Nica nije imala vremena za njegovu zamjenu pa do transfera nije došlo u siječnju. No operacija bi mogla biti završena na ljeto jer se mom igraču jako dopada odlazak u Milan", rekao je njegov menadžer Mirko Kirdermir i potvrdio da je posao praktički završen. 

Već u siječnju, kada je saznao da ga Milan želi, Saint-Maximin je odmah prihvatio ponudu i potpisao predugovor te će gotovo izvjesno biti prvo pojačanje za sezonu 2019./2020. Njemu ugovor s Nicom ističe na ljeto 2020. pa je ovo posljednja prilika da Francuzi nešto zarade na igraču koji ne želi produžiti ugovor. Igrač se oglasio na Instagramu, gdje je kratko napisao:

"Samo je pitanje vremena", aludirajući na odlazak u Milan, gdje ga čeka petogodišnji ugovor. 

Mladi reprezentativac Francuske od 2017. do sada odigrao je za Nicu 61 meč, a zabio je 11 golova i upisao 12 asistencija. 

Njegov dolazak otvara pitanje hoće li na San Siru ostati Hakan Calhanoglu koji je ove sezone igrao jako slabo i na pragu je povratka u Bundesligu, gdje ga želi RB Leipzig. 
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.