Problemi za Milan uoči polufinala Lige prvaka. Upitan je nastup najveće zvijezde

Foto: EPA

MILAN i Inter sutra u 21 sat igraju prvu utakmicu polufinala Lige prvaka. Još uvijek nije jasno hoće li za Milan igrati Rafael Leao (23), jedan od njegovih najboljih igrača i prema Transfermarktu njegov najvrjedniji igrač, procijenjen na 80 milijuna eura.

"O tome ćemo odlučiti na dan utakmice. Šansa za njegov nastup postoji. Ako neće moći startati u utakmici, onda vjerojatno neće biti ni na klupi", rekao je trener Milana Stefano Pioli o portugalskom nogometašu dan prije gradskog obračuna. Leao je u nedavnoj pobjedi 2:0 protiv Lazija morao napustiti travnjak nakon 11 minuta igre zbog ozljede aduktora. U ponedjeljak uopće nije trenirao, dok je u utorak trenirao po posebnom programu, odvojen od ostatka momčadi.

Leao je s 12 pogodaka šesti strijelac Serie A, a u utakmicama Lige prvaka bio je nositelj Milanove igre. Protiv Napolija u četvrtfinalnim susretima nije bio strijelac, ali je bio jedan od najboljih igrača u rušenju novog talijanskog prvaka. U Ligi prvaka je ove sezone postigao jedan gol. "Ako smo izbacili Napoli, onda smo sposobni izbaciti i pobijediti bilo koga u Ligi prvaka", rekao je Pioli.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.