Mićo Martić više nije trener Futsal Dinama

Foto: Futsal Dinamo

FUTSAL Dinamo objavio je kako Mićo Martić više nije trener najpopularnijeg hrvatskog futsal kluba. Slabiji rezultati u prvenstvu, kao i ispadanje u osmini finala kupa, presudili su jednom od najcjenjenijih trenera na svijetu. 

Mićo Martić vodio je Futsal Dinamo tri i pol sezone, od njihovog ulaska u 1. Hrvatsku malonogometnu ligu. U tom periodu osvojio je dva regionalna kupa (Regija Sjever), dok je u sve tri sezone stigao do polufinala prvenstva. Prošle godine Futsal Dinamo je bio na korak od velikog finala, ali je u majstorici izgubio na penale od kasnijeg prvaka, Novog Vremena Apfel iz Makarske. Mićo Martić nije bio važan samo kao trenerska figura, već i kao čovjek koji je svojim integritetom i znanjem digao cijeli klub na višu razinu, a pritom je izgradio sjajan odnos s navijačima. Ipak, pred ključnu utakmicu s FC Splitom, koja se igra ovog petka u Domu sportova, uprava kluba odlučila je da je vrijeme za nova rješenja. Mićo Martić i dalje ima posao, s obzirom na to da je trener finske futsal reprezentacije. 

Prvu momčad kluba će do kraja sezone i izbora koji će se održati nakon završetka prvenstva voditi stručni stožer -  Juraj Fabijanić, Alen Jukić i Hrvoje Božičković, a klub će se uskoro javiti i s detaljnijim objašnjenjem čitave situacije. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.