Esport

Messi: Sin me pitao zašto me nema na naslovnici PES-a

Screenshot: YouTube

EFOOTBALL PES 2020 izlazi 10. rujna 2019. Na naslovnici će se ponovo pojaviti Leo Mess, koji je s nje izbivao još od 2010. Zašto mu je važno biti na naslovnici popularne nogometne igre, otkrio je u posljednjem videu objavljenom na službenim stranicama Barcelone, partnera igre.

>Iniesta uvodi revoluciju u novi PES

>VIDEO Zbog ovakvih gluposti igrači prestaju igrati FIFA-u

"Kako se osjećaš što ćeš ponovo biti na naslovnici PES-a?" pitanje je koje je postavljeno čarobnom Argentincu na samom početku videa. "Vrlo sam sretan što ću biti na naslovnici PES-a. Još otkad sam bio dijete, uvijek sam se radovao vidjeti tko će biti na naslovnici. Sada kada i moj sin igra igru, i on je vrlo uzbuđen što ću ove godine to biti ja", otkriva Messi i još jednom potvrđuje da su i naoko revijalne stvari vrlo bitne nogometnim zvijezdama pa dodaje: "Sin me čak bio i pitao nekoliko puta zašto me nema na naslovnici, zato sam zaista sretan što ponovo jesam."

Nije Messi jedini igrač Barcelone koji će na neki način biti dio novog PES-a. Andres Iniesta je kao savjetnik pomogao pri izradi igre, kako bi bila što vjerodostojnija. Cijeli najavni video za PES prepun je Barcelone i Camp Noua, a igra ima i novi naziv, eFootball PES, po imenu tvrtke koji je osnovao Gerard Pique. eFootball PES 2020 donosi brojne novitete i ove bi godine mogao ozbiljnije zaprijetiti FIFA-i na koju se brojni igrači i dalje žale. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.