Esport

Messi pomoću jednog trika ima bolje ocjene od Ronalda u novom PES-u

Screenshot: Konami

LIONEL Messi i Cristiano Ronaldo u demo verziji eFootball PES 2020 imaju ocjenu 94. Klubovi obojice igrača partneri su Konamija za nadolazeći PES pa jednaka ocjena dvojice najboljih nogometaša današnjice ne treba čuditi. Međutim, igrači su otkrili kako Messi može biti bolje ocijenjen.

>Na novoj naslovnici PES-a Messi i tri velika iznenađenja

>Football Manager 2019 postigao što nijednoj igri serijala dosad nije uspjelo

Rivalstvo između Messija i Ronalda jedno je od najvećih i najznačajnijih u sportu uopće. Pitanje je bi li obojica bila toliko dominantna da nema tog rivalstva koje ih uvijek tjera korak dalje. Naravno, isto se suparništvo često stavlja pod povećalo i u nogometnim igrama. 

Međutim, igrač Juventusa koji će se naći uz Messija na naslovnici novog PES-a nije Cristiano Ronaldo, koji je protekle dvije godine kao član Real Madrida krasio naslovnicu FIFA igara. To će ipak biti Miralem Pjanić te još dvojica nogometaša.

Iako naizgled imaju istu ocjenu u demo verziji PES-a 2020, Messi ipak može biti bolje ocijenjen, i to s čak 95. To se može postići postavljanjem Argentinca na poziciju centralnog napadača umjesto na krilo. Evo kako to izgleda u igri.

Screenshot: Konami

Ipak, radi se o demo verziji što znači da su manje promjene i korekcije moguće do službenog izlaska 10. rujna. Novi PES možete i sami isprobati preuzimanjem demo verzije.

Podsjetimo, Messi iza sebe ima još jednu čarobnu sezonu s 51 golom u 49 nastupa za Barcelonu. Ronaldo u Juventusu nije bio toliko uspješan, ali osvojio je Serie A i Ligu nacija s Portugalom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.