MMA

McGregor objavio poruke s Danom Whiteom. "Moj sljedeći protivnik je Pacquiao"

Foto: Getty Images/Guliver Image

CONOR MCGREGOR je u petak navečer u nekoliko poruka na Twitteru objavio prepisku s Danom Whiteom u vezi njegove sljedeće borbe prije nego što je objavio da se umirovio.

Irac je objavio poruke iz veljače u kojima sa šefom UFC-a pregovara o datumima i lokacijama, ali mu se nije svidjelo ono što mu je White rekao. Dopisivali su se prije izbijanja pandemije i McGregor traži borbu u Los Angelesu. White mu nudi samo San Francisco, što McGregor naziva "sranjem".

"Mali, što ti želiš?" pita ga White, a McGregor odgovara:

"Želim se boriti".

Dogovorili su razgovor

Irac je ponudio da se s Diegom Sanchezom bori u Dublinu, što je nazvao spektaklom da bi ga White upozorio da bi u tom slučaju njihovi promotori izgubili licence zbog pravnih zavrzlama.

"Tko je sljedeći? Gaethje? Gdje? Kad? Ajmo to dogovoriti. Reći ću mojima da te nazovu", piše McGregor.

"To želiš? Moji ljudi će te odmah nazvati", odgovara White da bi McGregor odustao nakon što je saznao da bi se borba trebala održati u srpnju, a ne u svibnju kao što je on želio.

McGregor je u seriji tweetova sinoć objasnio da je on inzistirao na borbi, ali da je odustao od svega nakon što mu je White, poslije izbijanja pandemije, rekao da mora pričekati do povratka publike zbog golemih prihoda.

"Svejedno, sad je gotovo. Koga boli kurac? Moj sljedeći protivnik je Manny Pacquiao na Bliskom istoku", objavio je McGregor uz komentar da će mu biti čast boriti se s dva najveća borca modernog doba.

Conor McGregor tako je najavio mogući povratak u boks nakon 2017. godine i meča s Floydom Mayweatherom koji je izgubio na bodove. McGregor je u zadnje vrijeme na Instagramu objavljivao snimke boksačkih treninga pa je MMA zajednica zaključila da nije nemoguće da se ponovno pojavi u boksačkom ringu.

Whitea boks navodno ne zanima

McGregorova borba s Pacquiaom, jednim od najboljih boksača svih vremena u lakšim kategorijama, spominjala se i ranije, a TMZ je prije nekoliko tjedana pitao Whitea što misli o tome.

"Ne zanima me to sranje", odgovorio je.

No, šef UFC-a ovog tjedna je izjavio da se raspituje o opcijama u boksu i da će "uskoro objaviti nešto veliko" što se sad povezuje s McGregorovim najavama u novom boksačkom meču.

Zadnja McGregorova borba bila je u siječnju ove godine kad je tehničkim nokautom pobijedio Donalda Cerronea. Od tad pokušava dogovoriti novu borbu, da bi u lipnju objavio da odlazi u mirovinu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.