Martinez: Zvao sam Lukakua dok je bio kaos. Razočarao me

Foto: EPA

LAUTARO MARTINEZ (25) u razgovoru za La Gazzettu dello Sport govorio je o bivšem suigraču Romeluu Lukakuu (30). Podsjetimo, Lukaku je prošlu sezonu proveo na posudbi u Interu, no taj su period obilježile ozljede zbog kojih je bio izvan forme. Chelsea na njega ne računa, pa belgijska zvijezda mora pronaći novu sredinu.

Lukaku je navodno pregovarao s Juventusom, iako je 2021. godine poručio da nikada neće otići u torinski klub ili Milan. Navijači Intera takav potez Belgijanca, koji je u proteklim sezonama bio heroj kluba, smatrali bi izdajom. Cijelu sagu komentirao je Martinez, ključni igrač Intera i njegov novi kapetan.

"Razočarao me, nisam očekivao takvo ponašanje"

"Romelu me razočarao, istina je. Pokušao sam ga nazvati uslijed tog kaosa, ali mi se nikad nije javio, kao što se nije javio ni ostalim suigračima. Razočaran sam nakon toliko zajedničkih godina i situacija koje smo proživjeli. Međutim, to je njegov izbor. Želim mu sve najbolje, premda nisam očekivao takvo ponašanje", rekao je Martinez za Gazzettu.

Lukaku je tijekom karijere nastupao za Lierse i Anderlecht u Belgiji, zatim Chelsea, West Bromwich Albion, Manchester United i Everton u Engleskoj te Inter. Najbolje dane proveo je u milanskom klubu, za koji je u 132 nastupa postigao 78 golova i ostvario 23 asistencije.

U sezoni 2020./2021. osvojio je Serie A upravo uz Martineza. Lukaku je tada zabio 30 golova i upisao deset asistencija, a Lautaro je 19 puta bio strijelac, a 11 puta asistent. Nakon svega toga sada nema kluba, iako ga se povezivalo i sa saudijskom ligom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.