Marko Milič: Čudi me da su Hrvati tako loši

"BOLJE Hrvatska, nego Grčka!", izjasnio se bivši slovenski košarkaški reprezentativac, danas igrač ljubljanske Olimpije, Marko Milič (32)

“Igrali smo najbolju košarku u skupini F i zasluženo smo na prvom mjestu”, napisao je Milič u svojoj kolumni koju piše za internetski portal Slovenske televizije.

“Prošli smo dobro. Mislim da su Grci jača momčad od Hrvata i dobro je da smo ih izbjegli u četvrtfinalu. Hrvatsku smo na Europskim prvenstvima već dvaput pobjeđivali, što nam samo može ulijevati dodatno samopouzdanje. Ukratko, dobili smo protivnika po mjeri. Pomislite samo na Francuze. Osvojili su prvo mjesto u skupini i za suparnike u četvrtfinalu dobili Španjolce."

U nastavku teksta Milič se podrobnije posvetio hrvatskoj košarkaškoj vrsti:

"Hrvatsku momčad dobro poznajemo. U pripremnom smo razdoblju dva puta igrali s njima i dvaput pobijedili na njihovu parketu. To, međutim, ne mora ništa značiti. Znamo da se u jednoj utakmici svašta može dogoditi. Nadam se ipak da se Hrvati neće probuditi baš u dvoboju protiv nas."

"Na ovom se turniru nisu razigrali. Unutar momčadi nema kemije, koja krasi Slovence. Hrvatska u svojim redovima ima niz vrhunskih pojedinaca: Planinića, Vujčića, Ukića... Čudi me da su se toliko muke na jedvite jade plasirali u četvrtfinale.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.