Marino Biliškov isključen u pobjedi Furtha

HRVATSKI nogometaš i kapetan njemačkog drugoligaša Greuther Fürtha Marino Biliškov isključen je u utakmici 8. kola Bundeslige II. Unatoč tomu, njegova je momčad svladala Fortunu iz Düsseldorfa 2:1.

U razmaku od samo pet minuta, od 69. do 74., Biliškov je zaradio dva žuta kartona zbog grubih prekršaja, te mu je pokazan put u svlačionicu. U tim je trenucima semafor pokazivao izjednačen rezultat 1:1, nakon uvodnog pogotka gostujuće momčadi (Harnik 24.) i poravnanja domaćina (Allagui 48.).

Gol odluke za Greuther Fürth postigao je Müller pet minuta prije kraja susreta.

Povremeni reprezentativac Bosne i Hercegovine i bivši član Hajdukove i Dinamove momčadi Mirko Hrgović nije nastupio u ovoj utakmici, jer, podsjetimo, odrađuje tri utakmice kazne zbog crvenog kartona koji je zaradio u porazu svoga kluba protiv Münchena 1860 (3:1) u dvoboju 5. kola druge Bundeslige. Tom prilikom, u 63. minuti rukom je u duelu pogodio u lice srpskog braniča domaćih Antonija Rukavinu zbog čega mu je sudac pokazao izravan crveni karton.

Nakon nepotpunog osmog kola Greuther Fürth zauzima šesto mjesto ljetvice koju s utakmicom manje predvodi Kaiserslautern. Fortuna je trenutačno osma.

Bundesliga II, 8. kolo:

Greuther Fürth - Fortuna 2:1

Paderborn - Augsburg 2:2

Redoslijed: 1. Kaiserslautern 17 (-1), 2. Union Berlin 17, 3. Oberhausen 16, 4. Arminia 14...

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.