LIGE PETICE

Marca: Zidane i Raul uništit će skupog talenta, klub mora reagirati

Foto: Getty Images

BRAZILAC Rodrygo Goes stigao je u Real Madrid ovoga ljeta za 45 milijuna eura iz Santosa kao igrač koji je trebao biti standardan dio napadačke rotacije Kraljeva, ali to se nije dogodilo. 

Što zbog ozljeda, a što zbog toga što ga Zidane i Raul, kao treneri prve i druge momčadi Reala, ne vide u svojim planovima, Rodrygo je postao nogometaš kojeg se svakog vikenda baca iz jedne u drugu momčad.

"Kako kome treba nogometaš za popuniti zapisnik, tako prebace Rodryga u svoju momčad, ali gotovo nikad ne zaigra. Zidane ga je zvao za utakmicu s Levanteom i ostavio ga na klupi cijeli susret, a kod Raula je zaigrao u samo jednoj utakmici. Klub mora reagirati prije nego ga unište", piše Marca. 

Isto se dogodilo i u utakmici Real Madrida i PSG-a koju su Madriđani izgubili s 3:0. Pozvan je, bio je na klupi, čak se i zagrijavao, ali nije zaigrao. 

Španjolski mediji predvođeni Marcom sve više pišu o ovom 18-godišnjaku kao o igraču koji mora riješiti svoju situaciju u Madridu ako želi napredovati. Ako za njega nema mjesta u Realu, uvjereni su Španjolci, potražiti ga mora u nekom drugom klubu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.