Gem, set, Hrvatska

Mandžukić se našalio s Čilićem i nasmijao pratitelje

Foto: Instagram

NAJPOZNATIJI hrvatski sportaši i sportašice zaigrat će tenis na prvom izdanju humanitarnog sportskog događanja Gem Set Hrvatska, koje će biti održano 12. lipnja na zagrebačkoj Šalati.

Među brojnima poznatim sportašima bit će i hrvatski napadač Mario Mandžukić.Čilić i Mandžukić na Instagramu su se pohvalili fotografijom s treninga, a Mandžo je u opisu napisao: "Posljednje pripreme za humanitarni teniski spektakl na Šalati - drago mi je što sam mogao Marinu dati nekoliko savjeta."

Projekt u organizaciji Zaklade Marin Čilić okupit će 24 sportaša koji će biti podijeljeni u 12 parova, a svaki će par činiti jedan tenisač i jedan sportaš. Igrat će se po jedan super tie-break, a nakon natjecanja po skupinama pobjednika turnira dobit ćemo kroz polufinale i finale.

Prikupljenim sredstvima izgradit će se multifunkcionalno sportsko igralište u Osnovnoj školi u Tordincima, u Vukovarsko-srijemskoj županiji, koja broji 125 učenika u deset razrednih odjela, a nema ni igralište ni dvoranu.  

Već najavljenim sportskim velikanima pridružili su se Andrej Kramarić, Lovre Miloš i Marijo Možnik, a na listu tenisača upisali i Iva Majoli, Jelena Kostanić Tošić, Tena Lukas, Mate Delić, Lovro Zovko i Ivan Ljubičić. Dolazak su već potvrdili i Luka Modrić, Dejan Lovren, Valent i Martin Sinković, Ivan Dodig, Bojan Bogdanović, Ivan Klasnić, Sara Kolak, Ana Konjuh, Dina Levačić, Mate Pavić, Mateo Kovačić, Mario Mandžukić i Ivan Perišić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.