Manchester Unitedu se vratila potjerana zvijezda od 85 milijuna eura

Foto: Profimedia

JADON SANCHO (24) vratio se u Manchester United. Engleski krilni napadač razgovarao je s trenerom Erikom ten Hagom te su riješili sukob s kraja prošle godine, tvrdi insajder Fabrizio Romano. Sancho i Ten Hag su odlučili zaboraviti na sve što je bilo te će nastaviti suradnju, što znači da će nogometaš biti dio momčadi tijekom priprema.

Podsjetimo, Ten Hag je prozvao Sancha u rujnu 2023. godine nakon poraza od Arsenala, rekavši da nije dobro trenirao uoči utakmice. Sanchu se to nije svidjelo, pa je odgovorio:

"Molim vas, ne vjerujte svemu što pročitate. Neću dopustiti ljudima da govore stvari koje su potpuno neistinite. Ovog tjedna sam vrlo dobro radio na treninzima, a vjerujem da postoje i drugi razlozi za ovakvu odluku trenera, u koje ne želim ulaziti. Dugo sam bio žrtveni jarac, što nije pošteno!"

United je izbacio Sancha, koji se sada vratio

Sancho je bio izbačen iz momčadi i od tada nije igrao za United, već je na zimu otišao u Borussiju Dortmund. Bio je to povratak engleskog krilnog napadača koji je u Borussiji igrao između 2017. i 2021., a koja ga je potom prodala upravo Unitedu za 85 milijuna eura.

Bild je o ožujku 2024. pisao da se Sancho ne želi vratiti u Manchester United, no došlo je do preokreta. Sancha po svemu sudeći očekuju novi nastupi za mančesterski klub, a dosad je zabilježio 12 pogodaka i šest asistencija u 82 utakmice. Ugovor mu vrijedi još dvije godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.