Hrvatska reprezentacija

Majer: Opet me pitate pitanje koje nije za mene, neću odgovoriti

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

HRVATSKA je u prijateljskoj utakmici u Dohi pobijedila Bugarsku 2:1 nakon puno muke i nakon preokreta u završnici. Nakon remija sa Slovenijom u subotu, Dalićeva momčad se više od 70 minuta mučila protiv slabašne Bugarske, čak je i gubila, ali golovima Modrića i Kramarića je na kraju slavila. Utakmicu su po završetku prokomentirali hrvatski nogometaši.

"Teška utakmica je bila, bitno je da smo na kraju pobijedili. Napravili smo nekoliko grešaka, ali smo odigrali dobru utakmicu. Uvijek je bitan rezultat na kraju utakmice. U ovom je slučaju bilo dobro. Bila je dobra atmosfera tu u Dohi, pozitivna, skupili smo se nakon dugo vremena.

Ja se osjećam dobro, igram jako dobro u oba smjera. napredovao sam, poboljšavam se iz dana u dan. Za ždrijeb nemam želja, što god bude, mi ćemo dati sve od sebe. Krama je majstor u šesnaestercu, zabio je gol i sve nas to veseli", rekao je nakon utakmice Mateo Kovačić za Novu TV.

Barišić: Normalno je da je jaka konkurencija

"Drago nam je što smo uspjeli okrenuti rezultat. Morali smo promijeniti sustav zbog crvenog kartona, nismo igrali ono što smo uvježbavali. Normalno je da je konkurencija na svakoj poziciji. Za ždrijeb nemam osobnih želja, bit će kako Bog da. Ovaj put u Katar dobro nam je došao. Treba iz njega izvući pozitivne stvari", rekao je Borna Barišić.

"Bila je teška utakmica. Kvalitetnija smo momčad, a u nekim smo segmentima ipak trebali biti bolji. No s obzirom na cijele ove pripreme, možemo biti zadovoljni. Na Svjetskom prvenstvu želim što slabije momčadi, mislim da nam je to svima u interesu", rekao je Lovro Majer.

Odgovorio je i na pitanje je li ovime zacementirao svoju poziciju u reprezentaciji na desnom krilu. "Opet me pitate pitanje koje nije za mene tako da na to ne mogu odgovoriti", rekao je Majer.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.