Mahut: Još možemo osvojiti Davis Cup protiv nevjerojatnih Hrvata

Foto: EPA-EFE

MATE PAVIĆ i Ivan Dodig izgubili su meč parova u finalu Davis Cupa od francuskog para Nicolasa Mahuta i Pierrea-Huguea Herberta 4:6, 4:6, 6:3 i 6:7. 

Iako su imali oscilacije tijekom trećeg seta, Mahut i Herbert zaslužili su pobjedu jer su cijeli meč igrali bolje. Nicolas Mahut dao je svoje komentar odmah nakon dvoboja.

"Danas smo pokušali održati momčad na životu i mislim da ćemo s osmijehom večeras ići u hotel. I dalje imamo još dva meča koje moramo pobijediti. Želimo osvojiti Davis Cup i mislim da naši igrači to mogu ostvariti sutra. Jučer su imali težak dan, Hrvati su igrali nevjerojatno, ali sutra je novi dan. S ovom pobjedom sve se može promijeniti", rekao je Mahut.

Tako će o posljednjem pobjedniku Davis Cupa u ovom formatu, koji će se mijenjati od sljedeće sezone nakon više od 100 godina, odlučivati singl mečevi u nedjelju. Marin Čilić će prvi izaći na teren od 13 sati, ali još se ne zna protiv koga će igrati. Pretpostavlja se da će to biti Jeremy Chardy, ali izbornik Noah mogao bi se odlučiti i za Lucasa Pouillea, koji je najbolji francuski zemljaš u reprezentaciji. 

Ako najbolji hrvatski tenisač ne bude uspješan, u peti i odlučujući meč ići će Borna Ćorić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.