Lovro Majer zabio Bayernu dva gola u osam minuta

Foto: EPA

LOVRO MAJER postigao je u 47. minuti iz penala prvi gol za Wolfsburg protiv Bayerna, a ubrzo zatim i iz igre u 55. minuti i drugi na domaćem terenu u utakmici prvog kola Bundeslige. Majer je tako u samo osam minuta donio Wolfsburgu izjednačenje i preokret za 2:1, ali ne zadugo jer Bayern je do kraja također preokrenuo za pobjedu 3:2. 

Jamal Musiala doveo je Bayern u vodstvo u 20. minuti. Majer je izjednačio iz jedanaesterca u 47. minuti. Pucao je ljevicom prizemno u Neuerov desni kut, dok je legendarni golman Bayerna otišao lijevo.

Grafika: Sofascore

Majer je par minuta kasnije pogodio stativu, a osam minuta nakon prvog gola Bayernu postigao je i drugi. Ovog je zabio iz igre. Patrick Wimmer iskoristio je grešku Bayernove obrane te s lijeve strane ušao u kazneni prostor. Neuer mu je krenuo u susret, što je Wimmer iskoristio da doda Majeru koji je s desetak metara lako zabio svoj i Wolfsburgov drugi gol za preokret i vodstvo 2:1.

Majer golovima preokrenuo protiv Bayerna pa izašao zbog ozljede. Wolfsburg nije izdržao bez njega

Oba Majerova gola možete pogledati OVDJE. Majerov suigrač Jakub Kaminski je u 65. minuti postigao autogol trenutnih 2:2. Majer je u 78. minuti napustio igru zbog ozljede. Točnije, nakon što je stradao u sudaru glavama s Aleksandrom Pavlovićem. Četiri minute kasnije Bayern je preokrenuo na konačnih 2:3. Gol je postigao Serge Gnabry.

Majer (26) je u Wolfsburg došao prošlog ljeta iz Rennesa uz odštetu od 25 milijuna eura. Ovo je veznjaku reprezentacije Hrvatske sedmi gol za Wolfsburg u 36. nastupu za taj klub.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.