Esport

Lovren uz kopačke dobio i poseban kontroler za PlayStation 4

FOTO: EPA-EFE

DEJAN Lovren se na svom Instagram profilu pohvalio novim Power Up paketom od Pume u kojem se uz nove Future 19.1 kopačke nalazi i kastomizirani kontroler za PlayStation 4. Kopačke i kontroler u žarkim su narančastim i plavim bojama, a cijeli Power Up paket inspiriran je videoigrama te bi trebao pomoći igračima da dosegnu "novu razinu".

>Otac očitao lekciju sinu koji želi postati profesionalni gamer

Objava braniča Liverpoola i hrvatske reprezentacije u manje od sat vremena skupila je više od 60 tisuća lajkova, a brojni su se obožavatelji u komentarima osvrnuli upravo na zanimljivi Pumin kontroler. Neki su komentirali da Power Up paket djeluje kao da će kopačkama upravljati kontrolerom.

Lovren i sam voli zaigrati PlayStation, što smo više puta mogli vidjeti u njegovim objavama na društvenim mrežama, tako da kontroler sigurno neće ostati neiskorišten. Opće je poznato da su nogometaši ljubitelji videoigara. Dosad su najpopularnije igre među njima logično bile FIFA i PES, ali posljednjih godina možemo vidjeti da sve češće uživaju i u naslovima poput Fortnitea.

Puma je Power Up izbacila početkom 2019., a dolazi s novim Future 19.1 i One 19.1 kopačkama, a neke od zvijezda koje možete u njima vidjeti su Luis Suarez, Sergio Aguero i Romelu Lukaku. Puma je nedavno postala sponzor i američke League of Legends ekipe Cloud9, za koju će proizvoditi službenu obuću i odjeću, a partneri su i nekih sportskih klubova koji su osnovali vlastite esport ekipe. Nogomet i videoigre tako nikad nisu bile bliže. Nije veliki Pirlo bez veze u svojoj autobiografiji napisao da je PlayStation najbolji čovjekov izum nakon kotača.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.