Transferi

Lokomotiva na posudbu dovela stopera Dinama

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

HRVATSKI prvoligaš Lokomotiva je na svojim službenim stranicama objavio kako je na posudbu do kraja sezone doveo stopera Dinama Marka Leškovića.

Lešković je na posudbi u Lokomotivi bio i u proljetnom dijelu sezone 2019./20., ali zbog čestih ozljeda nije odigrao nijednu utakmicu.

Lešković je za Dinamo odigrao samo 64 službene utakmice

U Dinamo je stigao 2016. godine iz Rijeke, ali se također nije naigrao zbog ozljeda. U dresu hrvatskog prvaka je odigrao samo 64 službene utakmice u više od četiri godine provedene u klubu.

Prije Dinama i Rijeke je bio član Osijeka i Suhopolja, a trenutna vrijednost 29-godišnjeg stopera prema Transfermarktu iznosi 150 tisuća eura.

Lokomotiva proljetni dio sezone otvara protiv Osijeka

Prije dva dana je Lokomotiva potvrdila dolazak još dvojice igrača. Riječ je o vrataru Krševanu Santiniju i krilnom napadaču Emersonu.

Zadranin Santini je pristigao iz poljskog prvoligaša Jagiellonije, dok je Brazilac Emerson povratnik s posudbe u latvijskom RFP-u gdje je prošle sezone postigao 11 golova uz četiri asistencije.

Lokomotiva je trenutno osma na prvenstvenoj ljestvici s 12 bodova iz 14 utakmica, a proljetni dio prvenstva otvara protiv Osijeka na domaćem terenu.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.