Liverpoolu se vraća igrač kojeg je čekao pet mjeseci

Foto: EPA

NAKON što je pet mjeseci proveo van terena zbog ozljede, vraća se Luis Diaz. Kolumbijski krilni napadač bi trebao biti spreman za subotnju utakmicu Premier lige protiv Manchester Cityja. Od listopada prošle godine nije upisao nijedan nastup zbog ozljede koljena, a od veljače je u laganom treningu. Sada je spreman vratiti se utakmicama.

Povratak Diaza sjajna je vijest za momčad Jurgena Kloppa jer trenutno igra sezonu za zaborav. Nakon ispadanja iz Lige prvaka od Real Madrida, ranih ispadanja iz domaćih kupova te činjenice da nije ni blizu borbe za naslov u domaćem prvenstvu, Liverpool je sada dobio dobre vijesti u smislu pripreme za sljedeću sezonu.

Diaz će vjerojatno vrlo brzo upasti u ritam utakmica jer Liverpoolov napad trenutno nije u nimalo dobroj situaciji. Diogo Jota i Roberto Firmino su također više ozlijeđeni nego zdravi, a ni Cody Gakpo nema sjajnu sezonu od dolaska iz PSV-a. Jedina dva standardna igrača ove sezone su Mohamed Salah i Darwin Nunez pa će im Diazova pomoć dobro doći.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.