Liverpool bez Alissona u utakmici sezone

Foto: EPA

PRVI vratar Liverpoola Alisson Becker neće igrati u 29. kolu Premier lige protiv Bournemoutha, a vjerojatno neće igrati ni u uzvratu osmine finala Lige prvaka protiv Atletica na Anfieldu.

Na konferenciji za medije pred utakmicu s Bournemouthom trener Liverpoola Jürgen Klopp otkrio je da Alisson Becker neće biti spreman za sljedeći tjedan. 

"Imao je mali incident pred utakmicu s Chelseajem i nismo htjeli riskirati. Plan je bio da svakako bude na klupi. Dan kasnije je imao snimanje i nešto su našli. Radi se o mišiću kuka. Nije na raspolaganju i vidjet ćemo za dalje. Sljedećeg tjedna sigurno neće igrati", rekao je njemački trener. 

Liverpool poslije premierligaškog obračuna s Bournemouthom na Anfieldu dočekuje Atletico iz Madrida u uzvratu osmine finala Lige prvaka i to mu je svojevrsna utakmica sezone. Prvak Europe u rezultatskom je zaostatku od 1:0 iz prve utakmice.

Mjesto između vratnica vrlo vjerojatno će zauzeti Španjolac Adrian, koji je protiv Chelseaja u FA kupu kiksao i bio jedan od glavnih krivaca za prvi primljeni pogodak.

Adrian je i ranije tijekom sezone mijenjao Alissona, kada je ovaj bio ozlijeđen, i također se nije baš proslavio. Relativno česte pogreške rezervnog čuvara mreže Redsa svakako su razlog za brigu navijača Liverpoola. 

Klopp poslije poraza od Chelseaja u FA kupu:

Standings provided by Sofascore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.