Srbi odveli Hrvate u Ligu prvaka

Foto: Nacional

HRVATSKI prvak razbio je grčku Athinu '90 6:0 u odlučujućoj utakmici za plasman u Elite rundu Uefa futsal kupa. Nacional je do poluvremena ubacio pet komada Grcima u Kragujevcu, a u nastavku je potvrdio pobjedu i došao na korak od plasmana među najboljih 16 u Europi drugi put u svojoj povijesti. U posljednjoj utakmici Main runde sprski prvak Ekonomac nije smjeo izgubiti od bjeloruske Lide i to je uspio pobijedivši 1:0.

Nacional je loše otvorio izgubivši u uvodnoj utakmici Main runde od domaćeg Ekonomca, ali prekjučer u ključnoj utakmici pobijedio je bjelorusku Lidu 1:0, suparnika koji ga je lani zaustavio u istoj fazi natjecanja, te današnjom pobjedom jednom nogom zakoračio u Elite rundu Uefa futsal cupa. Šampanjac je otvorio iza 22:30 po završetku posljednje utakmice skupine.

Po izvlačenju skupina Elitne runde Uefa futsal kupa Nacional će pokušati dobiti domaćinstvo turnira, pa bi Zagrepčani prvi put u povijesti mogli gledati nogometnu i futsal Ligu prvaka u svom gradu.

Nacional:

Tihomir Novak, Franko Bilić, Franco Jelovčić, Kristijan  Čujec, Rafael  Da Costa, Amadeu Fernandes Da Silva Sobrinho,  Josip Jurić, Silvio  Toth,  Renato Koturović,  Luka Perić, Ivan Pavlić, Kristijan Postružin  i Rok Mordej.

Treneri:  Kujtim Morina, Vladimir Merslavić i Igor Tejić.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.