Livaja se oglasio na društvenim mrežama prvi put nakon devet mjeseci

Foto: Robert Matić/Hajduk.hr

HAJDUK se trenutno nalazi na pripremama u slovenskom Bledu, a prvu službenu utakmicu u novoj sezoni igrat će protiv HB Torshavna s Farskih otoka. Susret drugog pretkola Konferencijske lige igra se na Poljudu 25. srpnja s početkom u 19 sati. Hajduk je pod vodstvom trenera Gennara Gattusa odigrao dvije prijateljske utakmice u Sloveniji. Jučer je remizirao 1:1 s ukrajinskim prvakom Šahtarom, a prošlu srijedu izgubio od svoje filijale, slovenskog Radomlja 1:0.

Ovog ljeta su promijenili generalnog dobavljača opreme i sklopili ugovor s adidasom, a na utakmici u srijedu su prvi put igrali u novim dresovima. Upravo je predstavljanje novog dresa bilo povod da se na društvenim mrežama prvi put nakon devet mjeseci oglasi najbolji igrač kluba Marko Livaja. On je objavio dvije fotografije u novom domaćem dresu uz kratku poruku "Ajmo prgava familijo! 24/25".

Livaja iznimno rijetko objavljuje na društvenim mrežama 

Napadač Hajduka jako rijetko objavljuje na društvenim mrežama. Posljednji put to je napravio u listopadu prošle godine kada je službeno objavio da se oprostio od hrvatske reprezentacije. U samo 20 minuta ta Livajina objava imala je sedam tisuća reakcija i 80 komentara.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.