L'Equipe: Raskol u Francuskoj. Pola momčadi okrenulo se protiv jednog igrača

Foto: Profimedia

FRANCUSKA je u zadnjem kolu natjecanja po skupinama izgubila od Tunisa 1:0, ali je svejedno prošla u osminu finala Svjetskog prvenstva, u kojem će u nedjelju u 16 sati igrati protiv Poljske. Momčad Didiera Deschampsa rasterećeno je igrala protiv Tunisa s obzirom na to da je već bila osigurala prolazak, ali navodno u francuskoj ekipi atmosfera nije najbolja.

Kako pišu L'Equipe i brojni drugi francuski mediji, došlo je do raskola između igrača, i to zbog loših igara Benjamina Pavarda. Ousmane Dembele i još neki igrači navodno su mu rekli da je igrao loše i pobunili su se protiv toga da Bayernov branič igra u utakmicama koje dolaze. Dio igrača stao je u Pavardovu obranu.

"Pričao sam s Benjaminom nakon utakmice. On je igrač koji strašno puno radi i koji je prepun motiva. Mene uopće ne brine njegova igra jer znam da će biti najbolji kad to bude najpotrebnije", rekao je Pavardov klupski suigrač iz Bayerna Kingsley Coman, a situaciju je komentirao i izbornik Didier Deschamps:

"Istina je da smo imali dosta žustru raspravu on i ja. No sve smo izgladili, a to su normalne situacije u nogometu na ovom nivou. Što sam mu rekao? Rekao sam mu da je bio grozan i on je toga svjestan."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.