lige petice

L'Equipe objavio detalje kaosa u svlačionici PSG-a. Svi ispadi Messija i zvijezda

Foto: Guliver

KAD su ljetos, među ostalima, na Park prinčeva stigli Leo Messi, Gigi Donnarumma i Sergio Ramos, mnogi su bili spremni tvrditi da je PSG izgradio najjaču klupsku momčad svih vremena.

Međutim, bilo je i onih koji su upozoravali da će dolazak ove trojice u svlačionicu u kojoj su carevali Neymar i Mbappe samo podignuti tenzije i stvoriti toksičnu atmosferu. Izgleda da su ti drugi bili u pravu.

Trener pariške supermomčadi Mauricio Pochettino se nedavno požalio da puno više vremena troši na smirivanje taština u svlačionici nego na taktički rad s ekipom.

L'Equipe donio sve detalje kaosa

L'Equipe je objavio priču koja opisuje koliko je svlačionica PSG-a u posljednje vrijeme postala razbijena, s unutarnjim napetostima i podijeljenim klikama unutar momčadi, što pridonosi užasnoj atmosferi.

Prvi problem je bio dolazak Gianluigija Donnarumme u trenutku kad je Keylor Navas i dalje bio prvi vratar i u sjajnoj formi. Navas se nije bunio zbog dolaska Talijana i mirno je prihvatio konkurenciju, a stručni stožer je pokušavao rotirati golmane svaka tri susreta. No tada je ekipa oko Donnarumme počela vršiti presing i dovoditi u pitanje Pochettinovu strategiju.

L'Equipe tvrdi da je južnoamerički klan u svlačionici natjerao Mbappea da odbije produljiti ugovor pa sapunica s potencijalnim transferom u Real dodatno pogoršava stanje u PSG-u.

Klanovi, pijančevanja, svađe i tulumi

Neymarovo neprofesionalno ponašanje stvaralo je probleme Pochettinu i na početku sezone, a nezadovoljstvo Brazilca novom ulogom u momčadi samo ga je dodatno udaljilo od ekipe. Brazilac se nedavno nije pojavio na obveznoj ceremoniji potpisivanja s nekim od klupskih sponzora, što je razljutilo upravu PSG-a do te mjere da su razmatrane teške sankcije.

Još jedan od problema u svlačionici pariškog kluba jesu i različite privilegije nekih igrača. Nekima se dopuštaju stvari koje su strogo zabranjene drugima i to, naravno, stvara nezadovoljstvo.

Noćni izlasci su jedna od najčešćih tema u Parizu pa je tako Messi, nakon osvajanja sedme Zlatne lopte, tulumario sa suigračima do sitnih jutarnjih sati, a onda je zajedno sa sunarodnjakom Leanderom Paredesom propustio trening.

Razlog je navodno bio gastroenteritis. Tako je barem glasilo službeno priopćenje kluba.

Zatim, tu je i već toliko puta opjevana situacija s Maurom Icardijem. Krajem listopada Argentinac je zatražio tri slobodna dana kako bi spasio svoj brak nakon što je Wanda Nara bila zatražila razvod.


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.