Leko: Ljut sam kao pas

Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

HAJDUK je pogotkom Jana Mlakara pobijedio Slaven Belupo 1:0 na gostovanju u Koprivnici u pretposljednjem, 35. kolu SuperSport HNL-a. Trener splitskog kluba komentirao je utakmicu na konferenciji za medije. "Bili smo dobri, naša zaslužena pobjeda. Dominirali smo u prvom poluvremenu, lako smo ulazili u šanse.

U drugom dijelu je Slaven odgovorio s većim presingom. Manje smo kreirali u napadu. Nedostajalo nam je mirnoće u pasu. Svaka čast, komplimenti mojim momcima. Igramo dobar nogomet, imamo dobar rezultat. Dobijemo Osijek 3:0, koji je dobar, pometemo Lokomotivu koja je dobra, dobijemo u Koprivnici, gdje nikad nije lako. Za pet dana imamo ključnu utakmicu sezone", rekao je Leko, prenosi Dalmatinski portal. Uslijedila su pitanja novinara.

U kakvom su stanju Borevković i Awaziem?

Branič Hajduka Toni Borevković u 76. minuti je krivo doskočio nakon borbe za loptu te je šepajući, uz pomoć liječnika, napustio teren i morao biti zamijenjen. Na samome kraju utakmice, u sudačkoj nadoknadi, njegov stoperski partner Chidozie Awaziem također je prilikom skoka izvrnuo zglob, ali je završio utakmicu.

Podsjetimo, Hajduk u srijedu, 24. svibnja na Rujevici protiv Šibenika igra finale SuperSport Hrvatskog kupa. S obzirom na to da su Borevković i Awaziem standardni stoperi u posljednjih nekoliko utakmica, Leko bi mogao imati problem. Danas je, stoga, nakon pet utakmica bez seniorskog nastupa, u završnici ubacio najvećeg klupskog talenta Luku Vuškovića (16).

Na novinarsko pitanje u kakvom su stanju Borevković i Awaziem, Leko je na konferenciji za medije izjavio: "Borevković je nažalost loše. Neću ništa reći. Ljut sam kao pas. Nadam se da ozljeda Awaziema nije ozbiljna."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.