LEBRON JAMES

LeBron James Jr. već je nadmašio oca

Foto: AP Photo/Jay LaPrete/Guliver

LEBRON JAMES 2002. je kao 17-godišnjak postao prvi srednjoškolski košarkaš na naslovnici uglednog Sports Illustrateda. Njegov sin LeBron Jr., odnosno Bronny, već ga je nadmašio.

Bronnyju je 16 godina i igra košarku u srednjoj školi Sierra Canyon, u kojoj mu je donedavno bio suigrač sin Dwyanea Wadea, Zaire. No na naslovnicu SI-ja nije dospio zbog košarkaškog umijeća nego zbog svoje druge strasti.

On se prošlog ljeta priključio esport ekipi FaZe Clan i tako postao prvi srednjoškolski košarkaš u njenom rosteru. U istoj je ekipi i zvijezda Philadelphia 76ersa Ben Simmons, kao i quarterback Arizona Cardinalsa Kyler Murray.

Ova je naslovnica posvećena FaZe Clanu, a na njoj mladi James i Murray igraju PlayStation, a njihovi momčadski kolege su u pozadini.

Ponosni tata LeBron, koji je s LA Lakersima nedavno prvi put u karijeri ispao u prvom krugu NBA doigravanja, objavio je naslovnicu na svojim profilima na društvenim mrežama, a Bronny je dobio uokvireni primjerak za uspomenu.

Ovo ipak ne znači da Bronny odustaje od svoje košarkaške karijere. Štoviše, iako nije tako dobar kao otac, skauti tvrde da ima dobre šanse biti draftiran u NBA ligu. LeBron je odavno govorio da mu je san zaigrati na istoj NBA utakmici sa sinom, bilo kao njegov suigrač, bilo kao protivnik. To se može dogoditi najranije za četiri godine, kada će četverostrukom prvaku biti 40 godina. Iako su ga počele kočiti ozljede i više nije tako dominantan kao nekad, LeBron s 36 i dalje djeluje kao da bi i tada mogao biti dovoljno dobar za NBA.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.