NBA

Kyrie Irving sinoć nije igrao jer mu se nije dalo?

Foto: EPA-EFE

KYRIE IRVING sinoć je propustio utakmicu protiv Philadelphije, a nitko od suigrača i trenera nije znao zašto. Trener Brooklyn Netsa mu je poslao poruku prije utakmice, ali odgovor nije dobio.

"Ne znam, upravo sam saznao. Poslao sam mu poruku prije manje od pola sata, ali još se nije javio. Očito mislim na njega i nadam se da je dobro. To je osobna stvar", rekao je Nash u razgovoru s medijima prije utakmice.

Netsi su bez Irvinga svladali 76erse 122:109, a onda je nakon utakmice novinar Brandon Williams koji se pojavljuje u emisijama NBC-a i CBS-a napisao sljedeće:

"Bliski izvor mi je citirao riječi Kyrieja Irvinga zašto nije igrao danas. 'Jednostavno nisam htio igrati.'", napisao je Williams.

Njegove riječi ipak treba uzeti s rezervom jer Williams nije toliko poznat novinar u košarkaškim krugovima i ima 30 tisuća pratitelja na Twitteru. Uz to, Irvingov suigrač Caris Levert je nakon utakmice rekao da se Irving javio ostatku ekipe:

"Javio nam se, ima osobni problem. Svi smo uz njega", rekao je Levert.

Serija čudnih incidenata

Ipak, također valja napomenuti kako je Irving svojim ponašanjem kroz godine zaradio status jednog od najvećih luđaka u NBA ligi, o čemu smo nedavno pisali i na Indexu.

Tako je jednom rekao kako vjeruje da je Zemlja ravna ploča pa se kasnije ispričao zbog toga, u Clevelandu danima ne bi pričao sa suigračima, a prije početka ove sezone je rekao kako Netsima trener zapravo ne treba.

Također, prije sezone nije htio pričati s medijima jer smatra kako se iskrivljuje njegova percepcija u javnosti, ali brzo se predomislio kada ga je liga novčano kaznila zbog toga. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.