MMA

KSW objavio kad će hrvatski borac braniti naslov prvaka

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

SINOĆ je održan veliki borilački event KSW 56 na kojem su nastupila čak četiri Hrvata, a poljska organizacija istog je dana objavila prve pojedinosti o sljedećoj priredbi.

I na KSW 57 hrvatski će MMA imati jakog aduta u Antunu Killeru Račiću, kojem će to biti prva borba nakon što je prošle godine u prosincu osvojio pojas u bantam kategoriji pobijedivši u Zagrebu jednoglasnom odlukom sudaca Damiana Stasiaka.

Event će se održati 19. prosinca, ali još nije objavljeno tko će biti protivnik 30-godišnjem Dubrovčaninu, koji u profesionalnoj karijeri ima 24 pobjede, osam poraza i jednu neodlučenu borbu.

KSW je zato najavio okršaj Phila De Friesa s Michalom Kitom za teškaški naslov, kao i borbu Borysa Mankowskog u lakoj kategoriji, ali ni on, kao ni Račić, još nema protivnika.

Na sinoćnjem KSW-u 56 hrvatski su predstavnici imali polovičan uspjeh. Roberto Soldić u debiju u srednjoj kategoriji prekidom u prvoj rundi u borbi večeri svladao je poljskog veterana Michala Materlu, a Filip Pejić je protiv Sebastiana Rajewskog ostvario drugi najbrži nokaut u povijesti KSW-a sredivši ga za samo 12 sekundi. Ivan Erslan tapkao je na početku druge runde borbe za naslov u poluteškoj kategoriji protiv Tomasza Narkuna, a Francisco Barrio je većinskom odlukom sudaca izgubio od Mateusza Legierskog na svojem KSW debiju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.