HRVATSKI NOGOMETNI KUP

Krznar o najopasnijem suparniku: On je naš igrač

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

DAMIR KRZNAR, trener Dinama, najavio je utakmicu polufinala Kupa protiv Gorice. Susret se igra u srijedu 28. travnja od 18 sati na Maksimiru

"Kup iščekujemo u sjajnoj atmosferi. To je najsvečanije natjecanje u svakoj državi jer svi klubovi u njemu sudjeluju, od najmanjih do najvećih. Tako ćemo se i mi ponijeti, idemo s punim snagama na Goricu. Želimo osvojiti trofej", započeo je Krznar intervju za klupsku stranicu.

Za suparnika ima samo riječi hvale: "Jako su opasni i dolaze rasterećeni. Kup bi bio najveći uspjeh u njihovoj povijesti i sigurno će dati sve od sebe da dođu do toga. Mi moramo biti pametni da im to onemogućimo. Gorica je, ne bih se usudio reći hit prvenstva, ali momčad koja je najviše napredovala zadnje dvije godine. U zadnje vrijeme imaju problema s ozljedama pa su malo pali, ali ih dalje maksimalno poštujemo."

Izdvojio je i igrača kojeg vidi kao najveću prijetnju: "Neigranje Lovrića je veliki hendikep, ali imaju oni još dinamita. Tu bih istaknuo Špikića. On je ponikao kod nas i moramo na njega paziti, ali oni su prije svega momčad i moramo paziti na sve jer nikad ne znamo iz kojeg grma dolazi opasnost."

Na koncu je prokomentirao zgusnut raspored i svoj plan. "Sigurno ćemo rotirati u završnici sezone. Tri ili četiri promjene ćemo napraviti. Imamo na umu da Franjić i Petković ne mogu igrati u idućoj prvenstvenoj utakmici tako da ćemo ekipu slagati oko njih. Gavranović nije spreman, ali očekujemo ga u konkurenciji za tjedan dana", zaključio je Krznar.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.