hajduk

Krovinovićev menadžer: Ništa od Hajduka

Foto: Guliver Image

ENGLESKI Telegraph objavio je danas da Filip Krovinović odlazi na posudbu u Hajduk, a informaciju je na Twitteru podijelio i njihov novinar John Percy.

Krovinović je u West Bromwich Albionu na posudbi iz Benfice i kod Slavena Bilića je trebao biti jedan od ključnih igrača. No kod Bilića nije igrao koliko se očekivalo, a Sam Allardyce ga je preselio na klupu.

Već se ranije pisalo da Krovinović za nastavak sezone traži novi klub, a sad se pojavila informacija da bi mogao igrati u Hajduku. No njegov menadžer Marjan Šišić je za Index demantirao te tvrdnje.

"Ništa od toga. Imamo nekoliko ponuda iz inozemstva koje razmatramo u dogovoru s Benficom i West Bromom. Situacija je dosta komplicirana zbog ugovora o posudbi između ova dva kluba, ali ćemo više znati kroz nekoliko dana. Filip ne ide u Hajduk", bio je jasan Šišić.

Krovinović je na posudbi u WBA-u još od ljeta 2019. godine te je u 55 utakmica upisao tri gola i četiri asistencije. Ove sezone je odigrao 12 utakmica (11 u prvenstvu i jednu u kupu), ali u Premiershipu igra u prosjeku 50 minuta po utakmici.

To ga ne zadovoljava i traži novi klub u kojemu bi mogao dobiti više prilika. Ugovor s Benficom traje mu do 2022. godine, a u taj klub je došao 2017. iz Rio Avea za 3.5 milijuna eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.