Krovinović: Mi smo Hajduk, moramo biti bolji od svake ekipe

Foto: Robert Matić i Miro Gabela/Hajduk.hr

HAJDUK u subotu u 17:10 gostuje u Velikoj Gorici u sklopu 26. kola SuperSport HNL-a. Momčad trenera Mislava Karoglana nalazi se na drugom mjestu s 52 boda, jednim manje od vodeće Rijeke, dok je Dinamo treći s 48 bodova i utakmicom manje. Gorica je šesta s 30 bodova.

Veznjak splitskog kluba Filip Krovinović najavio je utakmicu u Hajdučkim vijestima na Hajduk Digital TV-u. "Očekujemo tešku utakmicu, znamo kako Gorica igra, pogotovo u Velikoj Gorici. Neće biti lako bez obzira na njihovu lošiju formu. Ali mi smo Hajduk i moramo biti bolji od svake ekipe. Idemo po tri boda", rekao je Krovinović, koji je ove sezone upisao 28 nastupa.

"Lakše mi je kada nisam šestica, odnosno zadnji vezni, već kad imam malo slobode otići naprijed"

"Nećemo podcijeniti Goricu. Znamo što možemo dati. Hajduk u svakoj utakmici ide po tri boda. Što se tiče mene, zdrav sam najpotrebniji ekipi, a to, hvala Bogu, jesam. Po pitanju forme i golova, za gol treba biti koncentracije i znanja te pomoći suigrača. Kao što je Leon (Dajaku, op. a.) ubacio u utakmici s Istrom.

Tome trebamo težiti. Naravno, lakše mi je kada nisam šestica, odnosno zadnji vezni, već kad imam malo slobode otići naprijed ili spustiti se u izgradnji igre. Sve je super, nadam se da ćemo ovako nastaviti. Idemo po pobjedu u subotu", zaključio je Krovinović.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.