Krenula je čistka Gattusa i Kalinića. Prekrižili su trojicu igrača

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

IGRAČI Hajduka jučer su započeli pripreme za novu sezonu pod vodstvom novog trenera prve ekipe, talijanske igračke legende Gennara Gattusa. Bivši igrač Milana i prvak svijeta s Italijom u suradnji sa sportskim direktorom Nikolom Kalinićem radi na slaganju ekipe za iduću sezonu.

To podrazumijeva da će neki igrači biti otpisani. Već ranije nije produljen ugovor trojici pa su klub napustili Dino Mikanović, Filip Čuić i Vadis Odjidja-Ofoe. To neće biti kraj odlascima s Poljuda jer Kalinić sada radi na transferiranju još trojice igrača koji su pod ugovorom.

Otpisani trojac

Prekriženi su portugalski stoper Ferro, njemački krilni napadač Leon Dajaku i marokanski ofenzivni veznjak Yassine Benrahou. Njih trojica su u prošloj sezoni koja je za Hajduk bila veoma razočaravajuća imali manje uloge kao rotacijski igrači i procijenjeno je da Hajduk treba nastaviti bez njih.

Od spomenutih je daleko najmanje korišten Portugalac Ferro koji je zbog problema s ozljedom u drugom dijelu prošle sezone odigrao tek dvije minute. Istovremeno, Kalinić radi na senzacionalnom transferu Edina Džeke.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.