NBA

Kreće košarkaški Big Brother s bivšim NBA zvijezdama. Evo kako će izgledati

Foto: Twitter

REPER i glumac Ice Cube krenuo je u pokretanje Big3 lige kao Big Brothera. Big3 je liga u kojoj ljeti umirovljene košarkaške zvijezde igraju tri na tri, a Ice Cube je njen idejni začetnik. On i suosnivač Jeff Kwatinetz već pregovaraju s televizijskim postajama o mogućnostima prijenosa.

Medijski gigant Endemol prihvatio je Ice Cubeovu ideju i pristao krenuti u projekt.  Ideja je, piše Yahoo Sports, napraviti trotjedni turnir za 16 do 22 igrača, negativnih na koronavirus i zatvorenih u karantenu u Los Angelesu, u veliku kuću koju bi omogućila liga.

U njoj bi bio košarkaški teren, igralo bi se sedam rundi, a nakon prve bi se suigrači izmiješali. Kad igrač skupi tri poraza, ispada iz natjecanja. Ako bi neki igrač u bilo kojem trenutku napustio karantenu, bio bi izbačen.

Nova sezona kao Big Brother

U prijenosima ne bi bile samo utakmice nego bi sve bilo pretvoreno u reality show, što znači da bi kamere pratile život ukućana i njihove odnose, kao u Big Brotheru i sličnim emisijama. Najbolja tri igrača na kraju natjecanja podijelila bi višemilijunski nagradni fond.

"Ako možemo zaštititi igrače kroz testiranje i karantenu, Ice Cube i ja mislimo da možemo navijačima ponuditi siguran i zabavan oblik košarke koji bi im pomogao da izguraju ovu pandemiju. Mi smo u šoubiznisu već 30 godina, to je naš posao. Ljudi se žele zabavljati i uživati u sportu u ovim teškim vremenima, a mi smatramo da će ovo pomoći", rekao je Kwatinetz za Yahoo Sports.

Nova sezona Big3 lige prema planu bi trebala početi 20. lipnja, a show će se zvati Big Brother: Big3. Prošle sezone natjecanje je osvojila momčad Triplets na čelu s Joem Johnsonom, a za nju je igrala i bivša zvijezda Cibone Alan Anderson.

U prve tri sezone Big3 lige u njoj su igrale nekadašnje zvijezde poput Stephena Jacksona, Ala Jeffersona, Barona Davisa, Rasharda Lewisa, Amarea Stoudemirea, Natea Robinsona, Jasona Terryja, Gilberta Arenasa, Mikea Bibbyja...

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.