Krasić: Vjerovao sam da ću doći u Juventus

IAKO  je "sapunica" trajala gotovo cijelo ljeto, a rasplela se na način da je Miloš Krasić moskovski CSKA zamijenio torinskim Juventusom, srpski nogometni reprezentativac tvrdi da je cijelo vrijeme vjerovao baš u takav scenarij.

Odmah nakon otvorenja prijelaznoga roka Stara dama je krenula u misiju dovođenja srpskog krila, no dogovor oko odštete s Moskovljanima tada nisu uspjeli ostvariti. Okrenuli su se HSV-ovom Eljeru Eliji, često se spominjalo i dovođenje Wolfsburgova Edina Džeke, no u konačnici je baš Krasić bio taj koji je potpisao suradnju s Torinezima.

"Najsretniji sam čovjek na svijetu. I kada se činilo da su se stvari zakomplicirale, vjerovao sam da ću postati Juventusov nogometaš. Pokazalo se da sam bio u pravu", kaže Krasić koji je, navodno zbog vjere da će postati Juventusovo pojačanje, odbio ponude Manchester Cityja i Fenerbahçea.

"Sviđa mi se ideja da ću biti jedan od igrača koji će imati odgovornost započinjanja novog klupskog ciklusa slaganja pobjedničke momčadi", dodao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.