KRANJČAR POTVRDIO Rog i Eduardo odlaze iz Dinama

Foto: Hina

DINAMO u srijedu u Salzburgu igra uzvratnu utakmicu za ulazak u Ligu prvaka, a to bi trebale biti posljednje utakmice u Dinamovom dresu za Marka Roga i Eduarda.

Naime, Rog je sve dogovorio s Napolijem, a portugalski vratar sa Chelseajem. Njihove odlaske na pressici u Salzburgu potvrdio je i Dinamov trener Zlatko Kranjčar, a hrvatski prvak trebao bi na njima zaraditi više od 15 milijuna eura.

"Eduardo i Rog su pred izlaznim vratima, to je odlučeno prije ove utakmice i spremni smo na takve situacije, to je dio tržišta", rekao je Kranjčar.

 

Hoće li to utjecati na Rogov nastup u najvažnijoj utakmici sezone?

"O Rogovom transferu govori se od početka sezone, Rog je na zemlji, igra dobro, zabija", tvrdi Kranjčar i dodaje da Dinamo već ima igrače koji mogu zamijeniti hrvatskog reprezentativca.

"Imamo alternativne igrače koji će dobiti priliku umjesto njih i koji imaju priliku u prvenstvu. Mladi su i mogu igrati na tom nivou."

Nastavlja se tako rasprodaja na Maksimiru nakon što su momčad hrvatskog prvaka napustili Kalaica, Brekalo, Andrijašević, Taravel, Husejinović, Barišić, Ježina i u rekordnom transferu Pjaca. Očekuje se da do kraja prijelaznog roka klub napusti i Soudani koji ima ponude iz Turske. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.